Vastaa kyselyyn: Miltä arjen digitaalisuus näyttää?

Digisti Fiksu hanke selvittää, millaiselta arjen digitaalisuus näyttää kolmen eri kohderyhmän näkökulmista: maahanmuuttajien, ikäihmisten ja nuorten. Me projektiryhmässä haluamme tietää, millaisia digitaalisia palveluja eri ihmiset käyttävät, mikä tekee niiden käytöstä haasteellista tai helppoa ja vaivatonta ja millaisia palveluja vielä puuttuu ja tarvitaan. Selvitämme myös, mitkä palvelut halutaan säilyttää kasvokkain tapahtumina.

Näitä teemoja selvitämme laajalla haastattelukyselyllä, jota ovat tekemässä kolme eri ammattikorkeakoulun opiskelijat Haaga-Heliasta, Laureasta ja Metropoliasta. Tavoitteenamme on kerätä haastatteluaineistoa yli sadalta henkilöltä syksyn 2016 aikana.

Haastatteluin selvitämme myös, miten ihmiset haluaisivat olla mukana uusien digitaalisten palvelujen ideoinnissa, kehittämisessä ja testaamisessa sekä millainen osallistumistapa on heille mieluisin. Kuulutko kohderyhmään ja haluaisit mukaan ideointityöpajaan tai virtuaaliseen testaukseen. Täytä oheisen kyselylomake, jotta näemme millainen sähköisten palvelujen käyttäjä sinä olet ja toiveita sinulla on digitaalisista palveluista. Laita yhteystietosi joko sähköposti tai puhelinnumero projektipäällikölle tai projektiryhmän jäsenille. Näin emme voi yhdistää vastauksia ja henkilöitä keskenään. Projektiryhmän yhteyshenkilöt löydät sivustolta kohdasta yhteystiedot.

Linkki kyselyyn


Yhteistyökumppanit