Uusimaaviikko täynnä tapahtumia

Uusimaaviikko käynnistyy toukokuussa maanataina 7.5. teemalla koulutus ja osaaminen. Kevyesti Digistä tilaisuuden lisäksi tarjolla on paljon erilaisia tapahtumia ympäri Uuttamaata. Voit osallistua esimerkiksi ilmaisille opastetuille kaupunki- ja kampuskierroksille ja tutustua suomalaiseen designiin, taiteeseen ja kampuksen historiaan. Tekoälystä keskustellaan Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen Palmia-ravintolassa ma 7.5.2018 klo 17.30–20.30.

Tiistain teemana on kilpailukyky ja tapahtumina mm. Mutsi on bestis konsertti ja soroptimistiikkaa.

Keskiviikkona rakennetaan yhteisöllisyyttä ja nautitaan kulttuurista mm. Eurooppa-päivänä Narikkatorilla, Metropoliassa on avoin työpaja "Työvälineitä nuorten kanssa työskentelyyn".

Torstain avainsana on hyvinvointi. Vuosaaressa järjestetään hyvinvointipolku ja keppiheostelua. Myös paljon muutakin hyvinvointiin liittyvää on tarjolla.

Perjantain tapahtumat liittyvät ympäristöteemoihin. Mm. Annalan huvilalla vietetään ympäristöpäivää ja Nummelassa partioiltaa.

Lauantai on perinteisesti ollut lauantaitassien päivä, eikä nytkään tehdä poikkeusta. Lauantaina tanssitaan Lohjalla.

Ohessa oli vain poimintoja viikon ohjelmasta. Bongaa kaikki kiinnostavat tapahtumat Uusimaaviikon sivuilta ja osallistu!


Yhteistyökumppanit