Nuoret digitalisoivat seniorit - Startup Cup'17 käynnistyy Haaga-Heliasta

Startup-operaattori HUB13 lanseeraa yhdessä pääkaupunkiseudun kolmen ammattikorkeakoulun kanssa uuden innovaatiokilpailun, Startup Cupin. Startup Cup'17 käynnistyy helmikuun alussa ja vuoden 2017 case-tehtävä tähtää ikäihmisten digitaalisten palveluiden innovointiin. Ilmoittautuminen on jo käynnissä ja Startup Cup lähtee sen jälkeen kiertämään paikkakuntia ympäri Suomen huipentuen Awards-galaan syksyllä. 

Startup Cup'17 jalkautuu opiskelijakenttään 1.—2. 2., jolloin Pasilan kampuksella järjestetään tapahtuman avajaiset ja ensimmäinen bootcamp. Opiskelijat työskentelevät bootcampeissä monialaisissa tiimeissä oppiakseen toisiltaan laaja-alaisuutta.

Tämän vuoden haasteessa, seniorityön digitalisoinnissa, on mahdollista yhdistää markkinoinnin, terveydenhuollon, sairaanhoidon ja insinöörialanosaamista. Opiskelijoiden mukana haastetta ideoimassa ovat myös alan yritykset.

Startup Cup -ohjelmaa rakennettaessa on otettu mallia on Business Model -kilpailuista. Suunnittelussa on myös ollut mukana tulevaisuuden tutkija ja vuoden puhujaksikin valittu Ilkka Halava, joka mentoroi Startup Cup'17 -ryhmiä.  

Ilmoittautuminen on käynnistynyt osoitteessa http://www.startupcup.fi/​

Lisätietoja:
Päivi Söderström, Haaga-Helian StartUp School tai
Ola Sundell, HUB13 Oy, 040-549 4755, ola@hub13.fi ​

 


Yhteistyökumppanit