Kutsu: Terveydenhoitoalan digitaaliset konseptit esittelyssä, ke 9.11.2016 klo 9-12

Tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan Metropolia Ammattikorkeakoulun monialaisen innovaatioprojektin tuloksia.

 

Paikka: Metropolian Tukholmankadun toimipiste, Tukholmankatu 10, F-Auditorio, Helsinki

Aika: keskivikkona 9.11.2016, klo 9.00-12.00

 

Tilaisuudessa esitellään kuusi terveydenhoitoalan digitaalista konseptia. Mukana on suunnitelmia uusista digitaalisista palveluista sekä viestintäkampanjasuunnitelmia. Useimmissa projekteissa kohderyhmänä ovat nuoret ja nuoret aikuiset. Teemoja ovat mm. seksuaaliterveys, opiskelijaterveydenhuolto ja neuvolapalvelut.

 

Aikataulu:

 

9:00 Aloitus

9:10 Sähköinen neuvolakortti

9:35 #flunssa

10:00 Droppaa se biitti

tauko

10:35 Kumihattu

11:00 #oleläsnä

11:25 Mun elämä

11:50 Loppusanat

 

Projektien takana ovat Metropolian terveydenhoitajiksi valmistuvien opiskelijoiden ryhmä, sekä tv- ja radiotuotannon opiskelijat. Konseptien suunnittelun lähtökohtana on ollut Digisti Fiksu -hankkeen kyselytutkimus, jossa kartoitetaan nuorten, maahanmuuttajien ja ikäihmisten tarpeita digitaalisista palveluista. Tässä innovaatioprojektissa keskityttiin nuorten kohderyhmään.

 

Digisti Fiksu -hankkeessa selvitetään käyttäjälähtöisesti kansalaisten kokemuksia digitaalisen tiedon, tuotteiden ja palvelujen hyödyntämisestä ja vaikutuksista arjessa. Digisti Fiksu on Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteinen hanke. Ammattikorkeakoulut kokoavat hankkeessa verkoston, joka tukee digitaalisen kansalaisuuden toteutumista Uudellamaalla.

 

Innovaatioprojektin ohjaajina ovat toimineet lehtorit Marita Räsänen ja Terttu Huupponen terveyden edistämisen palveluista sekä tv- ja radiotuotannon lehtorit Aura Neuvonen ja Sami Huohvanainen.

 

Lisätietoja:

Sami Huohvanainen, 040 334 9678, sami.huohvanainen@metropolia.fi

 


Yhteistyökumppanit