Digisti Fiksu -työpajat alkoivat -Tule mukaan!

 

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteisen hankkeen ensimmäinen työpaja pidettiin 24.5. Haaga-Heliassa. Seuraavat Digisti Fiksu -työpajat ovat 8.6. Porvoossa Haaga-Helian ja Laurean yhteisellä kampuksella ja 9.6. Tikkurilassa Laurean kampuksella. Jos digitaalisten palveluiden kehittäminen kiinnostaa, tervetuloa mukaan! http://www.digistifiksu.fi/tapahtumat

 

Työpajassa käytiin läpi digitaalisuuteen ja palveluihin liittyviä hankkeita ja listattiin jo olemassa olevia verkostoja (kuvassa yllä). Hankkeessa kootaan digitaalisten palveluiden tuottajien verkosto Uudellemaalle. Tavoitteena on myös suunnitella yhdessä uusia hankkeita.

 

-Ammattikorkeakoulut toteuttavat yhdessä Digisti Fiksua. Tämä on samalla meille oppia yhdessä toimimisesta, totesi tilaisuutta vetänyt Sami Huohvanainen, radiotyön lehtori Metropoliasta (kuvassa vasemmalla).

 

Työpajassa laadittiin myös tulevaisuustötterö. Aura Neuvonen, äänityön lehtori Metropoliasta kokosi osallistujien kommentteja digitaalisuuden historiasta ja tulevaisuudesta.

 

 


Yhteistyökumppanit